Onze Winkel

Op de Overtoom aan het Vondelpark vind je winkel, praktijk, studio en café ”Boezemvriend”, waar je terecht kunt met al je vragen over borstvoeding tot aan voeding in het algemeen vanaf zwangerschap tot en met de peutertijd. Je kunt hier onder anderen lactatiekundigen consulteren (we komen aan huis als dat nodig is), cursussen volgen en je kunt kolven huren of kopen.

Kom ook bij ons langs als je op zoek bent naar een goede borstvoedings-bh, borstvoedingskleding, voedingskussens, draagdoeken en bijvoorbeeld kraamcadeautjes. We hebben erg leuke en praktische baby-en kinderspulletjes.

Ons Café

De Boezemvriend is sinds oktober 2015 een geheel nieuw concept met een horecagedeelte! Hier kun je overdag terecht voor een heerlijke kop koffie, thee, verse sap of smoothie. Daarnaast serveren we ook verse broodjes, salades en taartjes.

CONSCIOUS, ORGANIC, HEALTHY

De meeste ingrediënten die wij gebruiken zijn biologisch, suiker- en lactosevrij, zonder toevoegingen. We streven ernaar om jou en je kleintje van de beste en lekkerste voeding te voorzien met gezonde opties.

Tot snel!

Ons café is een plek waar genoeg speelruimte is voor je kind zodat je rustig met andere moeders en hun kleintjes kan afspreken of om een “voedings-pitstop” te maken. Ook de grote familie tafel is te reserveren en leent zich bij uitstek voor een high tea, babyshower of geboorte feestje.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt