Bij Boezemvriend is het mogelijk een kolf te huren of te kopen. Voor kolfverhuur zijn wij 7 dagen per week bereikbaar op 020-4712729. Kolven kunnen opgehaald en geretourneerd worden in Amsterdam West: Overtoom 205 of Amsterdam Oost: Wethouder Frankeweg 44 (zie onderaan de pagina onze openingstijden). Ook kan je gebruik maken van onze bezorgservice.
Wist je dat je bij veel verzekeringen geld terug kunt krijgen als je een kolf huurt of koopt? Informeer hiernaar bij je eigen verzekeringsmaatschappij of vraag naar verdere informatie in de winkel.

AVAILABLE PUMPS FOR RENTAL

ARDO

Met de elektrische dubbele borstkolf van Ardo kies je voor een zeer betrouwbare borstkolf. Dankzij de innovatieve ”Vacuum Seal” technologie voldoet de kolf aan de hoogste veiligheidseisen. Zo blijft de moedermelk optimaal beschermd tegen bacteriën en de melkkolf tegen beschadigingen door binnentredende moedermelk. Vacuüm en cyclus kunnen steeds individueel ingesteld worden. Er is een “Sensitive programma” bij pijnlijke, ontstoken tepels maar ook sterk bij het dubbel kolven dankzij “Dual Cylinder” dubbele cilinders.

€ 3,50 per dag

€ 24,50 per week

Exclusief dubbele afkolfset van €35,00

MEDELA

Medela Symphony is bij uitstek geschikt om uw borstvoeding op gang te brengen als dat met uw baby niet meteen lukt of als uw baby in het ziekenhuis moet blijven. Ook bij latere borstvoedingsproblemen kan Medela Symphony uitkomst bieden. Hij is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken. De kolf werkt veilig en schoon dankzij de speciale overloopbeveiliging en is zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen aan uw individuele behoeften.

€ 3,50 per dag

€ 24,50 per week

Exclusief dubbele afkolfset van €35,00

DELIVERY

Wij bezorgen borstkolven gratis in heel Amsterdam!

WANT TO BUY YOUR OWN PUMP?

Wilt u graag een eigen kolf kopen? Als u een kolf gehuurd heeft krijgt u 10% korting op de aanschaf van een borstkolf! Bekijk hier ons aanbod en kom langs voor advies.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt