Mama Move Bootcamp

Mama Move Bootcamp

ELKE DONDERDAG
11.00 – 12.00
Train je buiten weer fit na de bevalling

Mama Move is bewegen in het Vondelpark voor pas bevallen vrouwen met als grote pluspunt dat je de baby in de kinderwagen meeneemt en dus niet voor een oppas hoeft te zorgen! Vanaf 6 tot 8 weken na je bevalling ben je van harte welkom.

Achter de kinderwagen gaan we oefeningen doen om weer in conditie te komen zodat je lijf weer fit en sterk aanvoelt! Dit zijn oefeningen om meer conditie te krijgen en bijvoorbeeld oefeningen voor het versterken van rug-, arm-, bil-, been- en bekkenbodemspieren. David weet exact welke oefeningen je lijf na de bevalling aankan.

De groepen zijn niet groot zodat er ook tijd is voor individuele begeleiding.

 

Onderdelen:

Lichaamsbewustwording na de bevalling

Oefeningen voor spieren en gewrichten die veranderingen zijn ondergaan, zoals:

Bekken(bodem)-, bil-, buik-, heup-, borst-, rugspieren en bekkenverbindingen

Conditie training Evenwichtsoefeningen / stabiliserende oefeningen

Houdingsadviezen

 

Tijdstip:

Mama Move is op donderdagochtend van 11:00 tot 12:00 en bedraagt €10,00 per losse bootcamp en €90,00 voor een 10-rittenkaart. 10:45 verzamelen we bij de Boezemvriend (Overtoom 205), waar je je spullen in een kluisje kunt achterlaten. Van 11:00 tot 12:00 is de bootcamp en daarna is er bij de Boezemvriend nog mogelijkheid om bij te komen met een smoothie of gezonde snack.

 

Data:

Mama move wordt het hele jaar door gegeven. Klik op onderstaande knop om je aan te melden via het formulier onderaan de pagina. Neem contact met Haptomotion op om te overleggen wanneer je kunt starten of instromen.

SPECIALIST

David Treur

Oefentherapeut Mensendieck en Sportmasseur

Ik ben David Treur en instructeur van de Mama Move bootcamp lessen. Als oefentherapeut Mensendieck en sportmasseur ben ik werkzaam bij praktijk Haptomotion en heb ik mijn eigen praktijk in Uithoorn. Ik vind het onwijs leuk en interessant om met mensen te werken en doelen te bereiken. Hierin is belangrijk dat je leert om je eigen lichaam optimaal te gebruiken tijdens dagelijkse bewegingen en houdingen. In de praktijk behandel ik verschillende klachten aan het lichaam maar behandel ik ook preventief, om klachten te voorkomen of om je lichaam weerbaarder te maken. Mama Move is erop gericht om na de bevalling je eigen lichaam weer terug te krijgen, fit te worden, je lichaam optimaal te belasten of om eventuele klachten te verminderen. more...
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt