DraagWorkshop

DraagWorkshop

ELKE 4E ZONDAG VAN DE MAAND
12.00 – 13.50
Je handen vrij en je kindje dichtbij

Wat
In deze draagworkshop leer je de basisknoop met de rekbare doek en met de geweven doek. Ook zijn er verschillende dragers aanwezig om uit te proberen. Na de workshop ben je dus in staat je kindje te dragen!

Waarom
Dragen heeft veel voordelen. Zo is het goed voor de lichamelijke en emotionele ontwikkeling van kinderen.
Je kindje voelt zich geborgen, veilig en kan ontspannen, wat een goede hechting bevordert. Moeilijke slapers komen vaak makkelijker tot rust in een draagdoek of draagzak.
Reflux, darmkrampjes en huilen kunnen verminderen wanneer een kindje gedragen wordt. Voor ouders betekent dragen meer ruimte en flexibiliteit, terwijl je tegelijkertijd contact houdt met – en zicht hebt op – je kind.

Voor wie

* Verse papa’s en mama’s die hun kindje willen leren dragen in een doek of drager omdat ze het graag dichtbij hebben en hun handen weer wat meer vrij willen hebben.
* Aanstaande ouders die de techniek van het dragen alvast onder de knie willen hebben om na de geboorte hun kindje zo in de doek of drager bij zich te kunnen nemen.
* De oppas, opa of oma, een vriend, omdat het handig is als ook zij je kindje kunnen dragen, de steile Amsterdamse trappen op en af, veiliger dan sjouwen met de maxicosi.
* Ervaren ouders die meer over dragen willen weten of hun knooptechniek willen verbeteren

After nine months of carrying your baby before birth, it seems so natural to `carry it on` in a wrap or an ergonomic carrier. Having free hands and your child closeby is both handy as comfortable. Want to try? Join the `draagworkshop`!


Wanneer:

Elke 4e zondag van de maand van 12.00u – 13.50u in de studio van de Boezemvriend.


Workshopdata:

Volgt…

Kosten:

€25 per persoon en €40 als je met iemand samen komt. De workshop na afloop graag contant betalen.

Wanneer je na afloop van de workshop een drager wilt kopen, krijg je 10% korting op een draagdoek en/of draagzak naar keuze uit het assortiment van de Boezemvriend!

SPECIALIST

Maaike Draagmaar

Draagconsulent

De draagworkshop wordt gegeven door Maaike: moeder van drie kinderen en ervaren draagconsulent. Meer informatie over Maaike en dragen vind je op www.draagmaar.nl more...
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt